Siófoki kúria kétszintes lovardával, 600 millióért

A Balatontól három kilométerre fekvő kúriát azzal hirdetik, hogy Mikszáth regényeiben olvasható táj elvenedik meg, mert a kúriához vezető utat halastavak, erdők, tájvédelmi terület övezi. A birtokot már tavaly is árulták, akkor 750 milióért hirdették. A birtok önellátó, saját transzformátorral, víztisztító berendezéssel, szennyvíztárolóval működik. A házban 16 szoba van, 8 fürdőszobával, wellness részleg és kétszintes lovarda is jár a házhoz.  

Balatonboglári kastély borospincével, 440 millióért

Balatonbogláron 440 millió forintért kínálják a komor hangulatú, saját borospincével rendelkező kastélyt. 1873-ban épült a kastély maga, a hatalmas, ősfákkal teli telken összesen 13 épület található. Főleg befektetőknek kínálják az ingatlant

Négy lakószintes villa Balatonbogláron, 390 millióért

Balatonba benyúló földterületen található a négy lakószintes villa, amely szerkezetkész állapotban van. A villában lévő lakások külön-külön is megvásárolhatók. A ház hat méterre van a Balatontól, így aki megveszi, fel kell készülnie arra is, mi van, ha újabb támadás érkezik Yvette-től. Egyes lakrészek még nincsenek kulcsrakész állapotban, áll a hirdetésben.

Siófoki kúria 26 szobával, 350 millióért

Sajnos csak annyit tudni a kastélyról, hogy nagy a belmagassága, 26 szobája van, és hogy személyesen adnak csak több információt az eladásra kínált ingatlanról. Sok kép nincs róla, főleg a kerti részt látni a fotókon, és csak a dzsungelszerű növényzet mögött lehet kivenni a ház körvonalait. 

Főúri elegancia Siófokon 299 millióért

Úgy hirdetik a 14 szobás villát, mint Siófok legismertebb villáját. A házban minden szobához, lakosztályhoz tartozik külön fürdőszoba, van még finn szauna, gőzfürdő, gőzkamra, infraszauna, merülőmedence, masszázs is. A villát ősfás park övezi.