horoszkóp

Még 3+1 balatonos, bikinis magyar nő

2014.06.15. 09:49

Karda Bea őrült szexi bikinis klipjének sikere után, felszántottuk az internetet újabb, balatoni-bikinis slágerekért. Találtunk is 3+1-et, íme.

Szandi – Kicsi lány

Szandi legelső dala és klipje volt a Kicsi lány 1989-ben. Egyből bikinire vetkőzve adta el a számot, de azért csak óvatosan nézzék, mert itt még csak 13 éves! De szükség volt a fürdőrucira, mert ebben a számban a népdalszerű éneklés inkább tömegpusztító fegyver, semmint kellemes stíluselem.

Németh József – Balatoni Loreley

Ez egy klasszikus balatoni sláger 1965-ből. A klip remekül kapja el a balatoni hangulat minden pillanatát, bikinis csajok a strandon, a vitorláshajón, majd pedig levezetésnek egy kellemes bowlingpartiba csöppenünk. Egyszerűen fantasztikus, ahogy egy átbulizott balatoni nap eltelik a szemünk előtt.

Koncz Zsuzsa – Ne add fel

A klipben az a különleges, hogy Koncz Zsuzsa soha nem vetkőzött le nyilvánosan, nem viselt a mai értelemben vett merész fellépőruhákat sem (bár itt megnézheti bikiniben). Viszont ebben az 1981-es videóban megvillantja gyönyörű, manökeni lábait, illetve a figyelmes klipnézők még egy kicsit a feneke látványából is elkaphatnak.

+1 Demjén Rózsi – Balaton retró

Azért került a +1 kategóriába, mert bár sok bikinis csaj van a klipben, sőt, még NDK turistacsajok is, sajnos Demjén Rózsiból is sok van benne. Így csak megmutatjuk, hogy a fürdőruhás csajok már ekkor is uralkodtak a parton.