A kézműves sörözés tavaly észrevétlenül csordogálta teli a menőség fogalmának korsóját, és abban azóta is töretlenül habzik. A másodszor megrendezésre kerülő Veszprémi Sörfesztivál többek között most ezt a menőséget is nyújtja nekünk tíz napon keresztül, június 27-től július 6-ig a História Kertben.

A fesztivál tényleg igazi királyság, mert ha ön egy kisgyermek testében él, a fesztivál alatt állandó jelleggel ugrálhat légváron vagy lovagolhat pónin és kézműves vásáron is lehúzhatja szüleit, de ha ön mégis inkább felnőtt, mehet sörkvízelni és sörivó versenyelni. Esténként koncerteket szerveznek, dj-k és sok hazai előadó jön majd, például Kefir, vagyis V-Tech. A teljes programfelhozatalt ide kattintva lehet megtekinteni, nyugodtan bogarásszon, hiszen a belépés mindenhová díjtalan!

Nem ennyiből áll a buli, ha valaki unja már mind az ötvenféle sört, amiből iszogatni lehet majd, és sokkal inkább titkos családi receptjét és két kiló ajándék húst felhasználva egy szuper gulyást főzve szeretne versenyre kelni másokkal, a július 6-án tartandó bográcsversenyre illendő beneveznie, legkésőbb július 3-ig.

Most már ön is alig várja!