Ha azt hitte, még bőven ráér, hogy megvegye jegyét a csütörtökön rajtoló MasterCard Balaton Soundra, nagyot tévedett. A pénteki és szombati fesztiválnapra is beteltek a helyek, napijegyet már nem lehet kapni – jelentették be a szervezők.

A heti bérletek már réges-rég, öt hete elfogytak, így aki mindenképpen a Balaton partján akarja veretni, csak a napi karszalagokban reménykedhetett. Eddig. A négy napos rendezvény két napjára a hivatalos értékesítési pontokon nem lehet belépőt váltani. Még maradt némi esélye, hogy csütörtökön és vasárnap ott lehessen Zamárdiban, de a szervezők fenyegetően riogatnak, hogy ezekre a napokra is villámgyorsan kapkodják el a jegyeket. Az is lehet, hogy holnap már végképp temetheti a Sound gondolatát, és az összes létező opció kifullad.

Pénz nem számít alapon azért még besurranhat a fesztiválra, egy hétre mindössze 70 ezer magyar forintért. VIP hetijegyek és 30 ezres VIP napi belépők természetesen még akadnak. Akinek szűkebbre szabták a pénztárcáját, a neten keresgélhet kallódó jegyek után, de azért óvatosan! Nem a legszerencsésebb, ha a főbejáratnál derül ki, hogy mégse annyira érvényes a jegy, amit egy ismeretlentől vásároltunk, és vonatozhatunk is vissza. A teljes programot itt olvashatja, böngéssze végig mi jutott a későn kelőknek csütörtökön és vasárnap!