Teljes útzár volt órákig a kőröshegyi völgyhídon, a rendőrség az M7-es autópálya Nagykanizsa és Budapest felé vezető oldalát is lezárta egy baleset műszaki mentése miatt – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján péntekre virradó éjszaka.

Éjfél után nem sokkal borult fel egy méheket szállító autó utánfutója a kőröshegyi völgyhídon. A terepjáró utánfutóján 36 méhkaptár volt. A rendőrök a Nagykanizsa felé vezető oldalon a bálványosi lehajtónál leterelték a forgalmat a 7-es főútra. Az autósok a Balatonszárszó és Balatonföldvár közötti szakaszon térhettek vissza az M7-esre. A Budapest felé vezető oldalon szintén leterelték a forgalmat a 125-ös kilométernél. Az autósok a bálványosi vagy a zamárdi felhajtónál térhettek vissza a pályára.

Reggel fél 6 felé végül feloldották az útzárat, ismét zavartalanul halad a forgalom az M7-es autópályán, a kőröshegyi völgyhídon – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság péntek reggel a rendőrség honlapján. A méhkaptárakat és az utánfutót egy daru segítségével sikerült biztonságba helyezni és elszállítani a helyszínről.