Az eredeti izomstrand Los Angelesben volt és van, itt edzett annak idején Arnold Schwarzenegger is. Azóta már a különböző típusú kondiparkoknak se szeri, se száma, de augusztus első hétvégéjére a kínálat egy igen komoly rendezvénnyel bővül Siófokon: vasárnapig lehet látogatni a Scitec Muscle Beach nevű rendezvényt a Borsodi Beach Clubban. Valószínűleg mindent elmond, hogy a rendezvény támogatója egy étrendkiegészítős cég: mindenki már-már természetellenesen hatalmas.

Még be se léptünk a strandra, de már a környéken feltűntek a szekrénynyi férfiak, akik mintha fordított anorexiában szenvednének: ők nem extrém vékonyak, hanem extrém nagydarabok szeretnének lenni. Illetve nem csak szeretnének, azok is. Nagyobb testen pedig a tetoválásoknak is több a hely, szóval aki bámészkodós típus (mi azok vagyunk), azoknak van mit nézni.

Az elképesztő fizikumú sportolók persze nemcsak úgy lézengenek meg strandolnak, van fekvenyomó-bajnokság, junior erősemberek versenyét is láttuk, de láttunk ketrecharcot is. Sőt, a nagyobb sztárokkal fényképezkedni lehet, a hölgyek közül nekünk Sipőcz Etuhoz volt szerencsénk, a férfiak közül pedig természetesen az amerikai sztárvendéget is lefotóztuk, Cedric McMillant.

Aki nem bámészkodós, és standolni sincs kedve, az természetesen maga is edzhet, a fák alatt remek és árnyas kondiparkot rendeztek be. A probléma esetleg az lehet, hogy amikor a meghívott sztárok edzenek a gépeken, akkor egyszeri halandó meg se tudja közelíteni a területet, annyira sokan állják körül az izomkolosszusokat, és nézik, hogy hogyan súlyzóznak. Azért persze nekünk is sikerült a közelükbe férkőznünk, nézze csak végig a galériánkat, mennyi izmot láttunk egyszerre!

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!