Már Hujber Ferenc ellen folyik a nyomozás a kameradobálás miatt, sőt a jövő héten könnyen gyanúsítottá válhat. Ráadásul, ha a gyanú vádképes, jöhet a bírósági eljárás.

 

Folynak a tanúkihallgatások a május 8-i kamerahajigálás ügyében - tudtuk meg a BRFK kommunikációs osztályától. "Ezen a héten hallgatják ki az összes tanút és elemzik a helyszínen készült videókat, az üzletközpont biztonsági felvételével együtt." - mondta a Velvetnek a sajtóreferens.

A nyomozás május 11-én még ismeretlen tettes ellen indult rongálás vétségéért, de azóta az ismeretlen tettesből Hujber Ferenc lett. Jövő héten megnevezik a gyanúsítottat, ezután a nyomozóiroda eldönti, hogy a gyanú vádképes-e, mert ha igen, akkor a bírósági eljárás következik.

Hujber egy budai bevásárlóközpontban május 8-án éjfél körül kivette a kamerát a juj.hu riportere kezéből és a negyedik emeletről lehajította. A színész jól láthatóan elvesztette a fejét, miután Majka és Pápai Joci kamerák előtt próbáltak vele poénkodni, ezért kerülhetett sor az erőszakos megnyilvánulásra. Hujber hetek óta címlapon van, hol felesége múltja miatt, hol saját félrelépései miatt, ezért nem csoda ha Majkáék úgy érezték, hogy egy kicsit élcelődhetnek a botrányhőssel. Nos úgy tűnik tévedtek, mert a Valami Amerika sztárja nem volt a helyzet magaslatán és miután nem tudta szóban megvédeni magát enyhén szólva zokon vette a csipkelődést. Különösen az bosszanthatta, hogy a kínos társalgást még egy újságíró kamerája is rögzítette, ameddig tudta. A kamera tönkrement, a juj.hu riportere pedig feljelentést tett ellene. Hujber az eset után a Velvetnek kijelentette: az újságíró megérdemelte a kamerahajigálást, mert szemétségeket írt feleségéről, Cinthiáról. 

A botrányhős visszatér eredeti szakmájához, a színészethez és a TV2 Jóban Rosszban című szappanoperájában vállalt szerepet. A Blikk értesülései szerint Hujbernek tegnap volt az első forgatási napja és igazi rosszfiút fog játszani a népszerű sorozatban.