Paula Abdul megbotlott csivavájában, mert nem tudta átlépni a kutyust; a vasárnapi incidenst az énekesnő orra bánta. Abdul szóvivője, David Brokaw a People magazinnak elmondta, hogy az egykori popsztár "éppen orvoshoz indult, amikor a szerencsétlenség történt. Nem látszik rajta semmi. Ha nem tudnám, hogy el van törve az orra, észre sem venném."

 

A művésznő szerint "Tulipnak kutyabaja, nincs lelkiismeret-furdalása, csak nagy szemekkel bámul rám. " A szóvivő úgy látja "nem kétséges, hogy fájdalmai vannak. Pár lépés távolságból semmi sem látszik, nincs bekötve az orra, csupán a karján és a lábán van néhány horzsolás. Tudomásom szerint semmilyen gyógyszert sem szed, teljesen tiszta fejjel és jókedvűen láttam."

A hír önmagában nem keltene szenzációt, ha a közelmúltban Abdul kisasszony nem keltett volna feltűnést azzal a magánszámával, melyben a Fox reggeli élő hírműsorában tökrészegen csinált bohócot magából. Akkor az American Idol zsűritagjaként nehezen forgó nyelvvel véleményezte a mezőnyt, amelyben szerinte csak brilliáns tehetségek tűntek fel.

Rosszakarói nyilván összefüggésbe hozzák majd egymással a két eseményt, de a sérült orrát gyógyítgató énekes-táncos-koreográfus alkoholfüggőségét egyelőre semmi sem bizonyítja.