Mick Jagger méhcsípéssel akarta növeszteni a farkát

2007.05.23. 13:19

Julien Temple filmrendező emlékei szerint 1982-ben a Fitzcarraldo című film forgatásakor Jagger egy ősi amazóniai házassági rítusnak vetette alá magát: túl kicsinek talált testrészét méhek közé lógatta, hogy a csípésektől megdagadjon.

A rendező, aki a Stonesnak ekkoriban forgatta Mexikóban az Undercover of the Night című számuk videóját, a Radio 4 filmes műsorában beszélt az emlékről: „Kellett hozzá egy bambuszcső, amit a hímtagra húznak, és aztán megtöltik méhekkel. A csípésektől a hímvessző akkorára dagadhat, mint maga a bambuszcső” – idézte fel. Az eljárás – amellett, hogy igen fájdalmasnak tűnik – tartósság szempontjából is megkérdőjelezhető, de a rendező szerint Jaggert ez nem zavarta: „Akkor már hónapokat töltött a perui dzsungelban. Azt hiszem, egy kicsit az agyára mehetett”.

Janice Dickinson, egykori szupermodell - és közismert groupie - idén januárban égette Jaggert azzal, hogy Howard Stern showjában intim részleteket közölt róla. Amellett, hogy Jaggernek kicsi a farka, Dickinson szerint „olyan törpe, hogy a fejére teheted az italodat, közönséges és seggfej”. Ja, és hogy „bevallotta, hogy pasikkal is lefeküdt”.

A kisfarkú és ezek szerint biszex Jaggernek ettől függetlenül négy nőtől hét gyereke született, és jelenleg is egy nővel, egy L’Wren Scott nevű amerikai stylisttal él, akit állítólag hamarosan feleségül is akar venni.