horoszkóp

Rúzsa Magdi röhög a BBC riporterén

2007.05.29. 15:04

A BBC egyik riportere nem elég, hogy unalmasnak nevezte Rúzsa Magdi dalát, az "Aprócska Blues"-t, nem átallotta azt mondani, hogy az csak egy rosszul sikerült koppintás. Az énekesnőnek is volt egy-két szava a dologhoz, de újabb díjat is kapott.

videó: juj.hu

Rúzsa Magdolna a kilencedik hely mellett abban az elismerésben részesült, hogy a legjobb dalért járó szakmai díjat hozhatta haza az Eurovíziós Dalfesztiválról, ami nem kis szakmai elismerést jelent az énekesnőnek.

Azonban, csak hogy ne legyen teljes öröme, a BBC tudósítója, Mark Savage dallopással vádolta meg Rúzsa Magdit, szerinte az "Aprócska Blues", amit az Eurovíziós Dalverseny döntőjében énekelt, unalmasabb volt még a Hopelessly Devoted to You-nál is a Grease-ből, amiről a magyar dalt egyértelműen koppintották.

A BBC riporterének vádjára így reagált Rúzsa Magdi, akit az idén tizenötödik alkalommal megrendezett Bravo Otto díjkiosztó gálán kapott mikrofonvégre a juj.hu: "Amit állítanak, az nem csak hogy valótlan, egyenesen röhejes is."

Az olvasók szavazatai alapján egyébként ő lett idén a legjobb énekesnő kategória győztese, maga mögött hagyva olyan megasztárosokat, mint Bartók Eszter, Tóth Vera és Szabó Eszter. Egy biztos, bármi legyen is Mark Savage véleménye, a szakmai zsűri és a közönség elismerésénél, valamint itthoni sikereinél nem kellhet több egy ifjú énekesnek.