Itt a nyár, kezdődik a strandszezon. Hol is lehetne jobban csajozni, mint félmeztelenül a vízparton? Persze csak akkor, ha az embernek nincs szégyenkeznivalója. Ha mégis, hát nem árt egy kis önbizalom növelő, farokdagasztó fürdőnaci. Mivel álló pénisszel rohangálni azért kínos egy kicsit, a nyugalmi méretet érdemes felturbózni. Mégis hogyan? Az AussieBum új fürdőgatyáival.

Korábbi cikkünkben már beszámoltunk a cég vadonatúj, WONDERJOCK "erszény" technológiájáról, melynek köszönhetően az ember egy beépített szivacs segítségével megnövelheti természetes méreteit. Bár eddig a női pushupmelltartóhoz hasonló vizuális varázs csak alsógatyás verzióban létezett, a forradalmi technológia már a fürdőruhadivatba is betört. Nem csoda, hiszen a termék Ewan McGregor-t is lenyűgözte.

A fürdőgatya viselője most fitogtathatja férfiasságát, és egész nyáron büszkén viselheti a több színben pompázó nejlon cuccokat. A csodanacik rengeteg fazonban, színben és méretben kaphatók, így ki-ki megtalálhatja közöttük azt, amiben a legszexisebben fest.

Azért hatalmas méreteinket mutogatva a strandon ne csodálkozzunk azon, hogy főleg irigy tekintetű, kigúvadt szemű pasik, és zavart, röhögcsélő tinik szegélyezik majd utunkat. A nők ugyanis nem feltétlenül a nagy farokra buknak.