Szigorú pénzbírságot szab ki a szingapúri médiahatóság egy helyi rádióállomásra, amely élő adásban melltartóledobó gyorsasági versenyt szervezett egy női talkshow résztvevői között. A csatorna legfőbb bűne az volt, hogy az eseményről készült fotókat és videofelvételeket azon nyomban feltette az állomás honlapjára, majd azok felkerültek a YouTube videomegosztó portálra is.

A verseny lényege az volt, hogy melyik szépség tudja gyorsabban levenni a melltartóját, a nehézség pedig az volt, hogy közben a ruhájuknak rajtuk kellett maradnia, csupán a melltartójukat kellett magasra emelniük, ha sikerült a mutatvány. Az eseményért és annak képes dokumentációjának internetes közléséért a szigetország médiahatósága 15 ezer szingapúri dollárra (1,8 millió forint) bírságolta meg a MediaCorp Radio nevű rádióállomást.

A médiahatóság külön kifogásolta, hogy a műsorvezető pajzán megjegyzéseket tett a melltartólevétel gyorsaságáról, a melltartók színéről, formájáról és nagyságáról, valamint nem átallotta a hölgyek mellméretéről is informálni a hallgatókat.

Szingapúrban az utóbbi években enyhült a cenzúra bizonyos filmekkel és színdarabokkal szemben, mivel a hatóságok szeretnék, ha a főváros lépést tartana a korral, ám az ország többi részén még mindig szigorú rendelkezések vannak érvényben.