horoszkóp

Lindsay Lohan extestőre kitálalt

rk
2007.06.10. 18:16

A testőr szerint Lindsay Lohan irányíthatatlan volt, amikor őt alkalmazta. A 20 éves színésznő, aki jelenleg rehabon van, annyira elhagyta magát az utóbbi időkben, hogy az még a sokat látott bodyguardot is megdöbbentette. Elege lett és otthagyta munkaadóját.

Nosztalgia hollywoodi módon


"Vigyáztam már vadabb sztárokra is Hollywoodban, de ilyet még nem láttam." Lee Weaver állítása szerint Lohan vágyik a halálra, hiszen rengeteget iszik és drogozik. "Többet ivott bárkinél, akivel eddig találkoztam. Már nem számolom, hogy hányszor vittem haza túladagolva valamilyen partiról. Minden reggel fellélegeztem, mikor felsóhajtott, hogy még életben van."


Weaver azt is nehezményezte, hogy Lohan gyakran ment éjszakai klubokba lányokat keresni, hogy aztán felvigye őket szállodai szobájába.
"Az izgalmakért tartotta a lányokat, a fiúkat meg a drogokért" magyarázta az volt alkalmazott a News of the World hasábjain. "Összeszámolni se tudom, hogy hány lányt vitt fel a szobájába. Ráadásul annak is szemtanúja voltam, mikor tánc közben Mariah Carey fenekét és cicijét próbálta tapogatni."