Bár májusban Timberlaek hazaküldte, Biel ismét csatlakozott a turnézó Timberlake-hez - írta a People.com. A színésznő és az énekes közt jelenleg dúl a szerelem, olyannyira, hogy májusban Timberlake különgépet küldetett csajáért, hogy vele legyen Londonban, majd pár nap múlva mégis inkább hazazavarta, merthogy nem tud tőle összpontosítani.

Most ismét próbálkoznak, ezúttal Amszterdamban, ahová Biel vasárnap este érkezett, majd pasijával a The Dylan nevű romantikus ötcsillagos szállóba vetették be magukat. Timberlake egyébként a másik számára fontos nőt is magával hurcolta a turnéra: anyjával is látták fagyizni a városban nap közben.

Hétfőn a pár együtt érkezett Stockholmba, ahol 13 tagú turnészemélyzetükkel együtt a Beirut Café nevű libanoni étteremben vacsoráztak. "Szimpla szerelmespárként viselkedtek" - állítja az étterem tulajdonosa. "Nagyon édesek voltak. El akartak például szívni egy vízipipát almás dohánnyal, de hiába állították hogy már csináltak ilyet, végül nekünk kellett megmutatnunk, hogy kell ezt rendesen".
 
A párt először a Golden Globe afterpartiján látták együtt januárban, múlt hónapban Timberlake egy ismerőse pedig már egyenesen úgy fogalmazott a People-nek: "Justin szerelmes. Éjjel-nappal vele akar lenni. Kész komolyra fordítani a dolgot".