Bugyi és melltartó volt az oka, hogy beomlott az út Nagy-Britanniában, Durham grófságban. A csatornázási művek kiderítette, hogy valaki lehúzott a vécéjén egy melltartót bugyistul, amely elakadt a szennyvízcsőben, és egyre nagyobb dugót okozott. Amikor aztán hatalmas eső zúdult a környékre, a cső annyira telítődött, hogy a dugulásnál egyszerűen szétrobbant, a kiömlő víz alámosta a vezeték feletti utat, amely beomlott.

    "Amikor leástunk a hiba pontos okát kideríteni, egyértelművé vált, hogy egy melltartó és bugyi okozta a bajt, bár a 25 centi átmérőjű cső eléggé el volt zsírosodva is azon a szakaszon" - mondta a csatornázási művek szóvivője.

    Végül a vezeték két méter hosszú szakaszát kellett kicserélni, az útból pedig jó 10 méteres részt újraépíteni összesen 5,4 millió forintnyi költséggel.

    "A szennyvízrendszert nem melltartókra és bugyikra tervezték, kérjük a lakosságot, hogy körültekintőbben húzkodjon le dolgokat a vécéjén" - mondta a vízművek szóvivőnője hozzátéve, hogy a dugós fehérneműk tulajdonosának kilétét lehetetlen kideríteni - adta hírül a BBC.