Az egykori Mickey Mouse Clubosok közül most Christina Aguilera esett teherbe, a hírt tegnap hivatalosan is bejelentették. Először az E! News számolt be arról, hogy a 26 éves énekesnő és a zenei producer férje gyereket várnak. A hírt a pár nem kommentálta egyelőre, de ismerősök és Aguilera apja is megerősítették a hír valódiságát.

"Annyira izgatott vagyok! Azt szeretném, hogy Christina minden kitűzött célját elérje. A világ minden boldogságát kívánom neki!" - mondta Fausto Aguilera, a leendő nagypapa a Femalefirstnek. Egy forrás a leendő apa öröméről mesélt: "Jordan magán kívül volt! Azt mondta Christinának, hogy ez minden idők legjobb ajándéka. Christina mindig anyatípus volt. Nincs kétség afelől, hogy nagyon jó anya lesz.

Először június 4-én röppent fel a pletyka, hogy az egykoron tizenkét piercinget viselő énekesnő kilenchetes terhes. Pár nappal később, június 7-én látták a párt kisétálni egy New York-i nőgyógyászati intézetből, akkor viszont még nem nyilatkoztak a látogatás okáról. A mostanában botránymentes életet folytató, a színészkedéssel kacérkodó énekesnő tehát akár már három hónapos terhes is lehet.

A gyerek neméről, a szülés várható időpontjáról egyelőre nincsenek információk.