Az Onepoll.com internetes szavazása alapján Eddie Murphy a legszemetebb sztár, már ami a szerelmi ügyeket illeti - írja a Zeenews.

A negyvenhat éves színészt nemrég Victoria Beckham is  Beverly Hills legnagyobb faszfejének titulálta, amiért a volt Posh Spice énekes társával, Mel B-vel olyan patkány módon szakított. Melanie Brown ugyanis Eddie Murphy gyermekével volt terhes, de a Beverly Hills-i zsaruk sztárja egy tévéinterjút felhasználva tudatta vele, hogy szakít, és egyúttal azzal is megvádolta, hogy félrelépett, és mástól van a gyermek. Amikor a DNS teszt kimutatta, hogy tényleg Murphy az apa, bebizonyosodott, hogy alaptalanul vádaskodott.

Mel B előtt a színész Nicole Mitchellel élt házasságban, ez előtt Whitney Houstont szédítette a színész. A válása után jött össze Mel-B-vel, most pedig már Tracey Edmonds filmproducerrel jár.

Az Onepoll.com listáján több itthon is közismert színész közül Jude Law az előkelő negyedik, Hugh Grant pedig az ötödik helyet foglalja el. Előbbi az emlékezetes dadusos-megcsalós-bocsánatkérős kalandja miatt, utóbbi pedig a világ legnagyobb publicitást kapott orális aktusáért érdemelte ki a helyezést.