A brit trón örököse 2 bárányt és kerti növényeket ajándékozott felesége, Camilla hatvanadik születésnapjára. Az 58 éves Károly hercegnek nem lehetett könnyű dolga, hiszen felesége olyan nő, akinek mindene megvan, ennek ellenére választása nagy sikert aratott a megajéndékozottnál. A születésnapi partin 200 családtag, rokon és barát vett részt a nyugat-angliai Gloucestershire grófságban lévő Highgrove birtokon.
   
A vendégek között ott volt Camilla korábbi férje, Andrew Parker Bowles és új neje, valamint Cornwall hercegnőjének ebből a házasságból származó két gyermeke, Tom és Laura. Laura egyébként gyermeket vár, és ezzel Camilla és Charles másodszor lesznek nagyszülők, mert Tom gyermeke már szeptemberben világra jön. A partira a Károly herceg és az elhunyt Diana hercegnő házasságából származó Vilmos egyedül érkezett, korábbi barátnőjét nem vitte magával. A születésnapi ünnepségen nem vett részt Erzsébet királynő, de a királyi udvarban azt rebesgették, hogy ezt nem sértésnek szánta az uralkodó - írják a lapok.
   
A vendégek között ismert politikusok, sportolók, színészek és TV sztárok is voltak. A jelen lévőket Camilla arra kérte, hogy adományaikkal segítsenek egy csontritkulás ellen küzdő egyesületet, amelynek ő az elnöke. A bárányok, amelyeket Camilla a férjétől kapott, egyenként 600 fontba, több mint 200 ezer forintba kerültek, és azt a nyájat erősítik majd, amelyet a grófság egy farmján tart a hercegi pár - írják a Daily Mail című lapra hivatkozva a hírügynökségek.(MTI)