Újraélesztette ügyfelét Port St. Lucie-ben az a 25 éves sztriptíztáncosnő, akinek privát előadása alatt elájult 46 éves páciense. A lány a férfi lakásán adta elő magánszámát, és épp háttal állt neki, amikor feltűnt, hogy gyanúsan nagy lett a csend. Amikor megfordult, meglátta, hogy ügyfele, Daniel Karpinski elájult. „Halottnak tűnt” – emlékszik vissza a lány, Karnesha Nantz, aki azonnal végigfektette a földön a pácienst, általános iskolai elsősegélynyújtási ismeretei alapján megkezdte a mesterséges lélegeztetést és a szívmasszázst, miközben kihívta a mentőket.

A férfit a mentősök sikeresen újjáélesztették, majd kórházba szállították, ahonnan még aznap kiengedték. Bár az EKG-leletein találtak gyanús jeleket, kiderült, nem szívroham okozta a rosszullétet, hanem egy receptre kapható orvosság, amiből túl sokat vett be, és amelyet a férfi állítása szerint „idegeskedéskor” szokott szedni. A férfi mindenesetre hálás a lánynak, akit barátjának és hősének nevezett: „Nem emlékszem semmire, csak hogy felébredek az ambulancián, de örülök, hogy ő ott volt és újraélesztett”.

Nantzt egyébként saját férje szállította ki a Karpinskihez, akihez rendszeresen járt. A lány a rendőröknek azt mondta, főiskolai tanulmányainak finanszírozására vállal ilyen magánfellépéseket, de csak állandó ügyfélkörnek dolgozik.