Miközben Szőke András szalmakalapot és Csikidamos jelvényeket aggat magára, hogy népszerűsítse az R-Go-t, addig Badár Sándor a Szegedi Ifjúsági Napokon egy speciális rekord felállításra készül. A stand up comedy hazai képviselője délután három órától este tízig szeretné szóval tartani a közönséget, hogy felállítsa az „egyfolytában tudok beszélni, akár hét órán keresztül is” rekordot.

"A saját rekordom három és fél óra, úgy tudom, idehaza még senki sem beszélt ennyi ideig. Világszinten több mint tizenöt óra a csúcs” - nyilatkozta a Borsnak a művész, aki a koncentrációt tartja ebben a kísérletben a legfontosabbnak. Badár azt is hozzátette, hogy a rögtönzés műfaját nem lehet előre tervezni és csak néhány témakört vésett az agyába, hogy túlélje a színpadon töltött órákat.

Szőke András pedig azért csinál magából bohócot, mert magánemberként is Szikora rajongó és ez az érzelem szerencsére nem maradt viszonzatlan. Az R-GO énekese cserébe csodálja a színészt, aki mint közszereplő is reklámozza a szeptemberi csikidam koncertet.