Vendégek százai érkeztek az árván maradt Dannielynn, Anna Nicole Smith lányának első születésnapi bulijába. Larry Birkhead, az apa, a sajtónak kifejtette, nagyon örül, hogy gyermekét mosolyogni látja azok után, amin keresztülmentek.

A meghívott vendégeknek a bejáratnál le kellett adniuk mobiljukat és alá kellett írniuk egy nyilatkozatot, mely szerint nem készítenek fotókat. A bulin a szüleivel sok kisgyerek is részt vett, és sokan hatalmas plüssállatokat hoztak neki ajándékba, de volt buborékfújó gép is.

Barney, az amerikai dinoszaurusz például külön előadást tartott a gyerekeknek, és a kislány óriási felfújható, ugrálóvár méretű szülinapi tortát is kapott ajándékba. Az eseményre szolgálaton kívüli rendőrök vigyáztak. A kislány valódi születésnapja egyébként pénteken volt, írja az AP hírügynökség.

Smith kábítószer-túladagolásban halt meg idén februárban Floridában 39 évesen. Eleinte úgy lehetett tudni, hogy Howard K. Stern, egykori ügyvédje (és halála előtti élettársa) az apa, de az apasági teszt Birkheadet, Smith korábbi pasiját hozta ki győztesként.