horoszkóp

Pucér képeket küldözgetett asszonyáról a bosszúálló férj

2007.09.24. 21:17
Miután a feleség válni akart, a férj meg nem, utóbbi pucér képeket küldözgetett az asszonyról bosszúból, mindaddig, míg le nem sittelték.

Egy bizonyos Swartz nevű amerikai férfi olyan emaileket küldött felesége munkahelyére, egy iskolába, melyek pucér képeket tartalmaztak az asszonyról. Ezen kívül közvetlen szomszédjainak is elküldte, és a Craigslistre is feltette a nő címének kíséretében. „A posztok és a hozzájuk csatolt fotók eredményeként négy-hat férfi jelent meg az ajtóban” – mondta Cara Krysil, a vádló.

A lowelli bíróságon a 43 éves Swartzot bűnösnek találták zaklatásért, és egy sor más dologért, melynek eredményeként két és félévet kapott egy javítóintézetben valamint hat év felfüggesztett börtönbüntetést, írja a helyi Lowell Sun című lap online kiadása.

A bírósági dokumentumok szerint Swartz és felesége 2004 novemberében házasodtak össze, az asszony azonban már 13 hónap után benyújtotta a keresetet, de a férj nem ment bele a válásba. 2006 tavaszán a pár sikertelenül próbált megegyezni, így a nő elindította a válást.

2006. június elsején aztán annak az iskolának az igazgatója, ahol a nő iskolabusz sofőrként dolgozott, egy emailt kapott az asszony meztelen fotóival. A feladó férj javasolta, hogy feleségét távolítsák el munkájából, „az ilyen jellegű szexuális viselkedése miatt”. Hasonló emaileket küldött a környékbelieknek és általános iskoláknak is, melynek eredményeként a nőt valóban eltávolították munkájából. Másnap az asszony szomszédai is megkapták a képeket, és néhány nappal később Krysil megtalálta magát a Craiglisten is.