Blogok

Charlotte Church tíz gyereket akar

Szerző Neve

A 21 éves énekesnő – aki múlt hónapban szülte meg első gyermekét, Ruby-t – bevallotta, hogy ő és rögbijátékos barátja, Gavin Henson nagy családot szeretnének.

Charlotte az OK! nevű bulvárlapnak így nyilatkozott: "Egy tizenöt főből álló rögbi csapat egy kicsit talán túl sok lenne – legyen inkább csak tíz. Tulajdonképp imádtam terhes lenni. Ki voltam ugyan akadva a fenekem méretén, meg a csípőmön és a gyomorégés is idegesített, de ennek ellenére imádtam.

Pasija hozzátette, hogy a dadájának kilenc gyereke volt, így sok gyerekkel együtt nőt fel, amit nagyon élvezett. Abban bízik, hogy Charlotte-tal le tudják majd körözni. A pár egyelőre nem tervez házasságot, de körülbelül kilenc hónap múlva szívesen bevállalnának még egy gyereket. Gavin erről így beszélt: "Tizennyolc hónap korkülönbség van köztem és a testvérem között, ami elég jó, úgyhogy valószínű kilenc hónapot várunk, aztán belevágunk.

Charlotte, aki egyke, elővigyázatosabban fogalmazott: "Azt hiszem, előbb élvezném kicsit Ruby-t, aztán meglátom, mert azért a terhesség eléggé megviseli a szervezetet. De persze biztosan nem akarom sokáig halogatni."