horoszkóp

Britney-nek levették az ujjlenyomatát

2007.10.16. 13:12
Hétfő este Spears a Los Angeles-i rendőrőrsön szembenézett augusztus eleji minibalesetének tényével és azzal is, hogy egyszeráűen elsétált a helyszínről. Azt is bevallotta továbbá, hogy érvényes jogosítvány nélkül vezetett.

Ilyen nagy szemüveg volt rajta

 

Mike Lopez, a rendőrség részéről elmondta, Spears este kilenc körül jelent meg a rendőrőrsön és kb. 45 perccel később távozott. Spears-nek levették az újlenyomatát és le is fényképezték. "Normálisan viselkedett és kooperatív volt" – jellemezte Lopez.
Spears egy óriási, divatos napszemüveget, fekete garbóruhát valamint kabátot viselt, írja a Yahoonews. Távozóban az egyik tévécsatornának elmondta, hogy milyen kedvesek voltak vele a rendőrök, és milyen flottul ment minden, a napszemüveget pedig azzal indokolta, hogy kötőhártya gyulladása van.
A vádak még augusztus hatodikáról származnak, amikor paparazzók filmezték le Britney-t, amint nekiment a Studio City parkolójában egy autónak. A felvételen látszik, amint az énekesnő simán elsétál, miután szemügyre vette saját autójának kárait. Britney-nek október 25-én kellett megjelennie a bíróságon.
A kárvallott jármű tulajdonosa, egy bizonyos Kim Robard-Rifkin egyébként három nappal később jelentette fel az énekesnőt. Britney-t minden egyéb zűrös ügye mellett még az ág is húzza, mivel a hétvégén egy hoolywoodi partira igyekezve megint meghúzott parkolás közben egy autót, ami után viszont nem lépett meg, hanem sűrű bocsánatkérésben tört ki.