Éveken keresztül egy pornóoldal tulajdonában volt az acdc.com, amire klikkelve a metálrajongók talán nem csalódtak akkorát, mintha mondjuk egy háztartási szereket árusító oldal jött volna elő, de a megtévesztő tartalom a kiskorú rajngókat feltétlen veszélyeztette, írja a news.com.au című ausztrál hírforrás.
A hosszú évekig tartó furcsa tolerancia után a zenekar vezetése New Yorkban végre visszanyerte a nevet. AZ AC/DC label menedzsre, egy bizonyos Sam Horsburgh egyik legfőbb érve az volt, hogy a zenekar 10-11 éves rajongóira is gondolni kell.
 
“A zenekar rajongóinak demográfiai összetétele nagyon eltolódott” – magyarázta a menedzser, hozzátéve, hogy egyre több fiatal rajongó érdeklődik a zenekar iránt. Ők pedig életkorukból fakadóan nyilvánvalóan az interneten kezdenek kutakodni.
 
A zenekar egy ironizáló megjegyzéssel zengi be a visszanyert oldalt: “Nyugodtan látogathatják oldalunkat munkából, iskolából, a régi felhasználóink pedig megszokott helyükről: pincéjük intimitásából.”
 
A rajongók egyébként már 2002-ben meglepetten kérdezgették egymást, mi történt az oldallal, miért van rajta meglepő tartalom, és hogy vajon meghackelték-e a zenekart. Volt olyan rajongó is, aki külön felhívta a többiek figyelmét: nehogy megnyissa az oldalt a munkahelyén.