Az allAfrica.com szerint a nigériai nőt, Grace Igbiant azzal gyanúsította meg volt barátja, Kingsely Ulame, hogy ellopta a férfiasságát. A férfi abból vonta le ezt a következtetést, hogy Igbian volt az utolsó nő, akivel képes volt szexuális aktusra. Igbian óta viszont nem megy neki, ezért először öngyilkosságot szeretett volna elkövetni, aztán elhatározta, hogy a hagyományos orvosláshoz fordul és megoldja a problémát. Miután azonban sem a gyógyfüves kúra, sem a hagyományos kezelés nem segített neki, Igbianhoz fordult.

Elmondta exbarátnőjének, hogy mivel gyanúsítja, aki azt válaszolta neki, erekciós problémáinak oka biztos a stressz és a fáradtság, majd kijelentette, ő nem lopta el volt barátja férfiasságát. Igbian ezt követően arra akarta kényszeríteni volt barátnőjét, hogy még egyszer feküdjön le vele, vagyis „adja vissza azt, amit elvett”. A nő ekkor jelentette fel  a rendőrségen.

Egy rendőrfőnök egy gyógyfüves "szakembert" hívott, aki azt állapította meg, hogy Igbian valóban ellopta Ulame férfiasságát.  Ezután – Igbian elmondása szerint – arra kényszerítették, hogy közösüljön volt barátjával. „Szerettem volna barátian elrendezni az ügyet” - mondta a rendőrfőnök, aki azt viszont visszautasítja, hogy nemi aktusra kényszerítette volna a nőt. Jelenleg tehát Ulame-t gyanúsítják azzal, hogy megerőszakolta volt barátnőjét, akire mindenestre nem vet jó fényt az ügy, házának és üzletének tulajdonosa például kilakoltatással fenyegeti.