Pénteken kerül a standokra az Absolute Man férfimagazin, melynek Árpa Attila a kreatív igazgatója. A celeb a megjelenés alkalmából rendezett sajtótájékoztatón elárulta, meglehetősen skizofrén helyzetnek találja, hogy az előbb említett poszt mellett ő szerepel az első szám címlapján. Árpa az is bevallotta, hogy „volt már egy néhány bűne a magyar médiában”, de ezt a magazint a valószínűleg szakmai önéletrajzának legtetejére fogja írni.

Árpa Attilát és az újság főszerkesztőjét, Fazekas Lászlót a lap tulajdonosa, Szabados Ottó kereste meg. „Újságot csinálni, pláne olyan embereknek, akik már dolgoztak együtt „– öt évet dolgoztam együtt az RTL Klubban Árpa Attilával -, az egy kellemes feladat. Olyan, mintha az embernek születne egy gyereke, akit előre megtervezhetne és megrajzolhatna. Viszonylag kellemes, hálás dolog olyan lapot csinálni, amit az ember maga is olvasna - nyilatkozta a Velvetnek Fazekas László, akire régebben az RTL Klub sajtófőnöke volt.

Joggal merül fel a kérdés, hogy ez a kiadvány miben különbözik majd a többi férfimagazintól. Lapunknak a főszerkesztő vázolta a rizikós koncepciót. „A mai magyar lappiacon vannak férfimagazinok, melyek meztelen nőkről szólnak és ez valami miatt Kelet-Európában, vagy Magyarországon nem szalonképes. Az emberek nem teszik ki az íróasztalukra, nem lapozgatják nyilvános helyen. Vannak másféle férfimagazinok, melyek szűk tematikára korlátozódnak, vagy pedig őrülten unalmasak. Ebben az újságban nincsenek meztelen nők, viszont vannak nők felöltözve, aki nagyon vonzóak. Van egy csomó olyan téma, ami a férfiakat érdekli.” Mint megtudtuk, az újság célcsoportjába a harminc feletti A, B kategóriás férfiak tartoznak.