Két mérettel kisebb ruhákat hord Lily Allen, mióta szakított barátjával, írja a Daily Mail. Az énekesnő sokáig arról beszélt, barátjával, Seb Chew-val történt szakítása vezetett a hirtelen súlyvesztéshez, később azonban már azt mondta, új szerelme, a Chemical Brothers zenésze, Ed Simons miatt kezdett fogyókúrába.  Most viszont az is kiderült, valójában hogyan fogyott le: sztáredzőhöz jár, minden másnap keményen edz és diétázik is.
Az énekesnőnek új menedzsmentje ajánlotta David Marshallt, akit álltólag csak “Testdoktornak” hívnak. A sztárfitneszguru, aki Sophie Dahlt is lefogyasztotta, hat hetes diétára fogta az énekesnőt, akinek már az arcán is látszik a fogyás.
Lily Allen száműzte étrendjéből a lisztet és a cukrot, viszont sok halat, sovány húst és párolt zöldséget fogyaszt. A pletykák szerint az énekesnőt különösen a combján található hurkák idegesítik, így az edzővel is főleg erre a területre koncentrálnak. Marshall egyébként nagyon szigorú, így az edzések gyakran komoly veszekedésekbe és kiabálásba torkollnak - nyilatkozta egy szemtanú.