Harry herceget a múlt héten dobta Chelsy Davy, mert megelégelte kicsapongásait. A News of the World, a legnagyobb vasárnapi brit bulvárlap értesülése szerint azonban Harry napok óta könyörög exbarátnőjének, hogy élesszék újra a románcot. Kérésének egy 150 fontos (55 ezer forintos) virágcsokor-költeménnyel is nyomatékot adott és még a zimbabwei születésű lány barátnőjét is megkérte, hogy beszéljen Davy fejével.
A lap úgy tudja, hogy Chelsy Davy nem is zárkózik el teljesen az újrakezdés elől, de feltételei vannak, vagyis Harry nem flörtölhet más nőkkel éjszakai bárokban, és több időt kell vele töltenie kettesben.
"Idióta voltam, és már nagyon bánom" - mondta Harry herceg egy közeli barátjának.
Ha minden jól megy, a pár a szilvesztert már ismét együtt tölti, egy álomszigeten a mozambiki partok előtt, ahol Chelsy családja máris kibérelt öt villát.
Az újrakezdést állítólag erősen támogatja Harry bátyja, Vilmos trónörökös és barátnője, Kate Middleton is, akik nemrég hasonló tortúrán mentek keresztül. Vilmos tavasszal szakított Kate-tel, a pár azonban néhány hónapnyi mosolyszünet után ismét összejöttek. (MTI)