horoszkóp

Victoria Beckham jótékonyságból levetkőzött Marc Jacobsnak

2007.11.30. 19:06

Victoria Beckham aláírt Marc Jacobsnál, ő lesz a tervező 2008-as tavaszi és nyári kollekciójának arca. Cserébe Jacobs azt is megígértette vele, hogy hajlandó meztelenül pózolni neki, a fotót pedig a tervező bőrrákellenes jótékonysági akciójának t-shirtjén használják fel. A Daily Mirror szerint Posh ennek nem szívesen tett eleget: "Nagyon szereti Marc munkáit, de nem nagyon tudott megbarátkozni a gondolattal, hogy levetkőzzön" - mondta el a lapnak egy informátor. "Marc nem szállt le róla, mindent bevetett, hogy meggyőzze, és mikor [Victoria] megtudta, mi a célja az egésznek, végül beadta a derekát. A kép, amit végül közösen választottak, csodálatos: szexi de ízléses".

A háromgyerekes Beckhamné ezzel Julianne Moore, Dita Von Teese és Naomi Campbell példáját követi, ők vettek részt a tervező 2006-os kampányában. Az ő pucér fotóikkal készült pólókból akkor 30 000 font jött össze.

Beckhamné önbizalmának amúgy se tesz jót, hogy a Spice Girls tagjai közül ő a legidősebb, aggódik is rendesen emiatt. "Parázik a bőre miatt, ami megint nagyon rossz állapotban van, és azon is, hogy nagyon hullik a haja. Úgy érzi, sokat öregedett, és amikor meglátta a nyári sajtótájékoztatós fotókat, teljesen kiakadt. Szerintemindannyiuknál jóval öregebbnek látszik rajtuk" - mondta el a lap informátora.