Legújabb filmjében, az animációs Bee Movie-ban Renée Zellweger egy virágárust alakít, aki románcba keveredik egy méhecskével, akinek a hangját Jerry Seinfeld kölcsönzi.

Ennek kapcsán a színésznő egy, az angol Metro újságnak adott interjúban elmondta, nem üti agyon a lakásába betévedő méhecskéket, egyszerűen csak kinyitja az ablakot és hagyja kiszállni őket.

Elárulta továbbá, hogy évek óta a bőröndjéből él, amit nem is bán, mivel már alig emlékszik arra, milyen az az élet, amikor az ember fiókokból veszi elő a cuccait. A kofferben viszont mindig mindenről pontosan tud.

Korábban egyébként rosszul aludt a hotelszobákban, mára azonban ebbe is kitűnően belejött és már a haverjai heverőjén is remekül elalszik. Alvászavarát politikai elkötelezettsége is fokozta, 2001-től kezdve például négy évig alig aludt, mivel akkor olyan szelek jártak a politikában, melyek nem igazán hagyták nyugodni. Ekkortájt folyvást a híreket leste. Még az derült ki róla, hogy nem érti, miért ítélkeznek fölötte az emberek, főleg a blogokban és mi ez a nagy éhség a negatívizmusra.