A világhírű operaénekesnő tinédzserként arról álmodozott, hogy olimpia bajnok és szakedző lesz, egy sportbaleset azonban kettétörte karrierjét. Ezután családi eseményeken, esküvőkön kezdett el énekelni – tudtuk meg a Fókusz Plusz mai adásából. Mivel nagyon szegény családból származott, szüksége volt a mecénásaira, akik kottát és ruhát vásároltak a kezdő énekesnőnek. Egyik ilyen alkalommal figyeltek fel hangjára.
Persze a pénz önmagában nem elég. Miklósa Erika elárulta, külföldön szóba sem állnak az emberrel, ha nem áll mögötte valaki, aki elintézi az ügyes-bajos dolgokat. Szerencsére férje, Lóránt Zoltán vállalta a menedzser szerepét. „Bevállaltam, hogy én lettem a kettesszámú AZ ember mögött” – nyilatkozta Lóránt. Itthon menedzserén kívül egy egész stáb, többek között egy sminkes és egy fodrász is elkíséri, külföldön erre nincs szükség, hiszen ott a szervezők biztosítják a személyzetet.
Miklósa Erika természetesen szeretné meghálálni a sok segítséget, és minden fellépése alkalmával lehetőséget biztosít egy-egy kezdő énekesnek.