Karel Gott 68 évesen negyedszer is apa lesz

2008.01.08. 15:31
Karel Gott június közepén negyedszer is apa lesz. A 68 éves énekes 31 éves barátnője, Ivana Machácková negyedik hónapban van, az örömhírt, amely már napok óta foglalkoztatja a cseh bulvársajtót, maga az énekes erősítette meg.

"Június közepén megszületik második gyermekünk" - közölte hétfőn telefonon az Aha! prágai bulvárlappal maga Karel Gott, aki jelenleg barátnőjével és kétéves kislányukkal, Charlotte Ellával vakáción van az Egyesült Államokban. "Nagyon boldogok vagyunk. A gyermek nemét még nem tudjuk. Szeretnénk megtudni, de biztosíthatok mindenkit, hogy senkinek sem fogjuk elárulni" - mondta Csehország évtizedek óta legnépszerűbb könnyűzenei sztárja.

Karel Gott ugyan sosem volt nős, de előző kapcsolataiból már két felnőtt leánya van. Az idősebb Dominika Svédországban él, míg a 18 esztendős Lucie Prágában elárusítónő. Harmadik leánya 2006 áprilisában született mostani barátnőjétől, s a Charlotte Ella Gottová nevet kapta.

A prágai Aranycsalogány már korábbi nyilatkozataiban sem zárta ki, hogy barátnőjével egy további gyermek vállalását is mérlegelik. "Sokat gondolkodom ezen. Úgy vélem, hogy semminek nincs még vége, s még mérlegelni fogjuk a lehetőségeket" - nyilatkozta közvetlenül Charlotte Ella megszületése után az énekes.

Gott a közelmúltban ünnepelte énekesi karrierjének fél évszázados évfordulóját, és még esze ágában sincs abbahagyni: "Nem teszem le a lantot. Énekelni fogok továbbra is. Remélem ebben egyszer gyermekeim is örömüket fogják lelni" - jelentette ki.

A zeneszerzőként, festőként és üzletemberként is ismert decemberben 33. alkalommal nyerte el a legnépszerűbb férfi popénekesnek járó Cseh Csalogány-díjat, és világszerte 30 millió hanglemezt adott el.