A Ford Fairlane magyar hangjaként már örökbecsű teljesítményt nyújtó Nagy Feró Ozzy Osbourne szinkronhangja lesz a magyar MTV január 14-től műsorra tűzött Osbournes című sorozatában. A rocker pazar társat kap ehhez: Ozzy nejét, Sharont Bánsági Ildikó fogja megeleveníteni.

A Music Television úgy gondolta, Ozzy és Feró karaktere jól összeegyeztethető, ráadásul a rocker korábban egy filmben már szinkronizálta Osbourne-t; nem is beszélve a Ford Fairline-ben nyújtott alakításáról. Feró szerint nem lesz könnyű a feladata, hiszen ő nem szinkronszínész, mint Bánsági Ildikó, de ez talán még jobb is így: „Tökéletesen nem is lehetne szinkronizálni Ozzyt, hiszen rengeteg szlenget használ és sokszor érthetetlenül motyog. De szerintem direkt jó lesz a kontraszt az én hangom és Ildikó szakmailag maximális szinkronizálása között, hiszen a sorozatban is hasonló a fellállás: Sharon a profi, ő szervez meg mindent. Ozzy sokszor otthon olyan, mint egy megzavarodott öregember. Ám, ha fellép a színpadra, hihetetlen metamorfózison megy keresztül, hirtelen világsztár lesz. Ő az az ember, aki képes megmutatni, hogy a metál valójában mély érzésekről szól. Nagyra tartom őt, mint előadóművészt. Megtiszteltetés, hogy én lehetek a magyar hangja. " – kommentálta Feró a felkérést. 

Az Osbourne-család nem éppen hétköznapi és csöppet sem idillikus magánéletéről szóló valóságshow-t 2002-ben indította el a nemzetközi zenecsatorna. A magyar Music Televisionon a 2. évadtól kezdik  az Osbournes sugárzását, minden hétköznap délutánonként.