Király Linda (23) másfél év után két hétre ismét Magyarországra érkezett és intenzívebben gesztikulál, mint valaha. Az Aktív stábja interaktív email megválaszolós vendégnek hívta meg stúdiójába az énekesnőt, aki a nézők illetve Gombos Edina kérdéseire válaszolt.
 
Kiderült, Linda Amerikában nagyon nagy sztár, a tengerentúlon leginkább azt szeretik benne, hogy olyan a hangja, mint egy fekete énekesnőé, noha szőke.
 
A gazdag gesztusrendszerrel, ellenben viszonylag szerény magyar szókinccsel rendelkező amerikai születésű énekesnőt apja, Király Tamás (nem a divattervező) menedzseli, nem kis erőbedobással. A magyar származású énekesnőről az összeállításban Mousse-T is elismerően nyilatkozott, szerinte nagy sztár lesz belőle. Király Linda egyébként legutóbbi dalait abban a stúdióban énekelte fel, ahol a Sex Bombot is rögzítették.
 
Az amerikai álommanírokkal gazdagon felszerelt énekesnő új lemeze pár hónap múlva jelenik meg, a Can’t let go című videóklip azonban már látható. Az is kiderült, hogy nagyon szeret enni, és olyankor is jól érzi magát a bőrében, amikor épp ki van kerekedve, sőt, egy nagy titokra is fény derült: már hat éve párkapcsolatban él, fiúja szakmabeli.
 
Az is kiderült továbbá, hogy akcentusa azért van, mert angol az anyanyelve, amikor először jött Magyarországra, a magyar teljesen új kultúra volt számára.  
A Fókusz stábjának elmondta, nagyon élvezi, amit csinál és gokartozni és motorozni is szeret. Az Aktívból pedig az derült ki, hogy a hat évvel ezelőtt történt Himnusz-bakit azóta is nagyon sajnálja, de van olyan, amikor az ember nem tud magáról.