Keresik Székesfehérvár álompárját, azt a jegyespárt, amely az új reprezentatív házasságkötő teremben elsőként mondhatja ki augusztus 30-án a boldogító igent.
Mivel az önkormányzat az ifjú pár számára szeretné még emlékezetesebbé tenni a jeles eseményt, támogatók bevonásával nemcsak a polgári szertartás, hanem a lakodalom szervezését és költségeit is magára vállalja - mondta el Farkas Tamás, a polgármesteri hivatal sajtószóvivője.

A jelentkezők közül a város lakóinak szavazatai alapján választják ki az új házasságkötő teremben elsőként örök hűséget esküdő párt. A jegyesek jelentkezését február 29-ig várják, majd a jelentkezők közül választják ki azt a tíz fiatalt, akiket először egy szakmai zsűri hallgat meg, majd annak a javaslata alapján három jegyespár kap lehetőséget arra, hogy a város honlapján bemutatkozzon a székesfehérváriaknak.


A város lakói március 30-ig szavazhatnak a nekik legszimpatikusabb házasulandókra. A legtöbb szavazatot elérő ifjú pár lesz Székesfehérvár Álompárja, és mondhatja ki elsőként a boldogító igent az augusztus végére elkészülő, új házasságkötő teremben.

MTI