Már tízmillió fonttal is beérné a békés válás fejében Heather Mills-McCartney, Sir Paul McCartney felesége. Az idén 65 éves ex-Beatle és nála éppen negyedszázaddal ifjabb neje két éve húzódó válási csatájának döntő - ötnaposra tervezett - hivatalos válópere hétfőn kezdődik a londoni felsőbíróságon.

Mills eredetileg 50 millió fontot (18 milliárd forintot) akart volna lecsípni férje 825 millió fontra (csaknem 300 milliárd forintra) becsült vagyonából, emellett ingatlanokra is igényt formált, valamint jogot arra, hogy házasságuk éveiről részletekbemenő könyvet írjon.

A szombati Daily Mirror azonban bennfentes forrásait idézve azt írta: Heather pánikba esett attól a gondolattól, hogy tanúvallomást kell tennie a felsőbíróságon. Ezért "érzelmektől fűtött" telefonhívásban tudatta Sir Paullal: ha peren kívül kap 10 millió fontot, "soha nem ismétli meg" azokat a korábbi állításait, hogy férje fizikailag bántalmazta őt.

Eközben férje randizással készül a jövő hétre: a The Sun szerint most ismét Rosanna Arquette-tel látták, akivel kedden este együtt vacsorázott. Bár a zenész már kislányának is bemutatta a színésznőt, sajtósa szerint ez még mindig "csak barátság". Amikor a pár észrevette, hogy kiszúrták őket, Arquette kiszállt McCartney autójából és fogott magának egy taxit - írta a Sun.