Hilton Pradát visel
A szőke két hétre az állatorvosnál felejtette kiskedvencét, ezért az alapítvány, akiktől eredetileg örökbefogadta, úgy döntött, nem is kaphatja vissza. A Prada néve keresztelt cicát Hilton a Kris Kelly Alapítványtól fogadta be múlt májusban, és bár már akkor vállalta, hogy elvégezteti az állat ivartalaníttatását, eddig nem kerített rá sort.

Mikor azonban január végén beadta az orvoshoz, hogy végezzék el rajta a műtétet, és  azonban az alapítvány alapítója, Kris Kelly egy héttel később személyesen érdeklődött az állat sorsáról, kiderült, hogy az örökösnő még mindig nem ment el a cicáért. Kelly szerint ez a cserbenhagyás klasszikus esete,  és úgy döntött, visszaveszi az állatot.

Tavaly hetekig tartotta izgalomban a közvéleményt, amikor Ellen DeGeneres járt hasonlóképp: ő továbbajándékozta örökbefogadott kutyáját, mert nem jött ki a macskáival, ezt pedig szintén rossz néven vette az állatmenhely vezetője.

Hilton kiskedvencének lenni egyébként sem jelent aranyéletet: híres csivaváját, Tinkerbellt például egyszer két hétre a nagyinál felejtette, közben pedig az egész világsajtót telesírta azzal, hogy elveszett.