Madonna filmjének berlini világpremierje után ügyesen kicselezve az előzetes kalkulációkat, a város trendi szórakozóhelyei helyett egy underground és legendás alternatív klubban mulatott.
 
(Foto: AFP)
A hely neve Kaffee Burger, mely korábbi tulajdonosáról, a Burger családról kapta nevét. 1976-tól néhány éven át diszidensek, színházi emberek, írók, bohémok találkozóhelye volt, jelenlegi népszerűségét Wladimir Kaminer berlini írónak és DJ társának köszönheti, akik kéthetente itt rendezik a legendás Russendiskót. Kaminer több, időközben bestsellerré vált könyvében is említést tesz a helyről. 
 
Noha sokan úgy gondolták, hogy az énekesnő a Club Bangaluu-ban fogja ünnepelni filmjének világpremierjét - hetek óta készültek a fogadására -, Madonna a rá váró, kb. 600 rajongó elől elmenekülve mégis inkább a félhomályos, családias, reggel tízig tartó bulijairól híres klubbot választotta, ahol majdnem hajnali kettőig ünnepelt. (Az énekesnő a szerdai szokásos Radio Clash patrtira érkezett, ahol funkpunk és elektrowave műfajban tevékenykedik DJ Evan és DJ Rosco). A hely tulajdonosa a berlini Tagesspiegel című lapnak úgy nyilatkozott, sajnos nem látta az énekesnőt, mivel éppen dolgozott, a klub bejárata előtt azonban lefotózták Madonnát.
 
A Kaffe Burger egyébként a nagyszerű magyar DJ-formációnak, a Hungaro Groovers-nek és a részben magyar RotFront zenekarnak is törzshelye.