A Bors utánajárt, hogy a hazai celebvilágban kik a legnagyobb „ingyenélők” vagy ahogy ők mondanák: kinek van a legtöbb szponzora. Dundika ismertségének köszönhetően akciósan csináltatta meg melleit, ruháit szponzor fizeti, a haját pedig ingyen csinálják. „Csak kajára, cipőre és kozmetikumokra költök.”

Baby Gabi ennél egy kicsivel jobban járt. Csak a kozmetikumokért és ennivalóért fizet, minden mást „ajándékba” kap. „Van egy ruhaszponzorom, reklámarca vagyok egy szépségszalonnak és egy fogfehérítési eljárásnak, úgyhogy szerencsésnek mondhatom magam. Az ételeket viszont magam szeretem elkészíteni, így ezeket a költségeket én állom. Arról nem is beszélve, ha nincs elég fellépés, a rezsimet akkor is fizetnem kell” – mondta a Borsnak az énekesnő, akinek ex-barátja fodrász és hetente kétszer veszi gondozásba a haját, természetesen szeretetből.

Kiszel Tündének csak egy fodrász és egy ruhaszponzor jutott. A sok foglalkozású asszony állítása szerint igen magas a telefonszámlája és Donatellára is sokat költ. „Az iskola mellett angolórákra járatom, és beírattam a balettintézet előkészítőjébe is.” A lap szerint a celebek a támogatók segítségével akár zázezreket spórolhatnak.