A Rolling Stones énekese egy viharnak köszönheti, hogy a hírhedt motoros banda, a Hells Angeles tagjai nem végeztek vele közel negyven évvel ezelőtt - olvasható a Hollywoodrag  oldalán. Mark Young, egykori FBI ügynök szerint a bandatagok hajóval akarták megközelíteni Jagger New York államban lévő otthonát, de egy óriási vihar felborította őket. Bár mindannyian megmenekültek, feladták tervüket.
A zenekar és a motoros banda között az 1969-es altamonti koncert után romlott meg a viszony, amikor az egyik bandatag megkéselte és megrugdosta a 18 éves Meredith Huntert, aki belehalt sérüléseibe. A Pokol Angyalainak elvileg vigyázniuk kellett volna a közönség testi épségére, mivel ők biztosították a rendezvényt. Jagger az incidens után kijelentette, soha többet nem akar a bandával dolgozni, ami nem aratott osztatlan sikert az Angyalok körében.
A banda egyik tagját, Alan Passaro-t ugyan letartóztatták az incidens után, de a bíróság jogos önvédelemre hivatkozva felmentette, mivel Hunternél fegyver volt.