Lily Allent egy magán klinikán ápolják - írja a ShowbizSpy. Az énekesnő mély depresszióba esett miután januárban elveszítette kéthónapos magzatát, majd szakított kedvesével, a Chemical Brothers egyik felét alkotó Ed Simonsszal.

Az énekesnő komoly kezeléseken esik át, de az orvosok megengedik neki, hogy elhagyja a klinikát. Így találkozhat a barátaival és a BBC3-as tévécsatornán látható showját, a Lily Allen és barátait is tovább forgathatja. „Lily nagyon nehéz időszakot tudhat maga mögött” – mondta egy közeli barátja. "Olyan boldog volt, amikor megtudta, hogy terhes. Kész volt feladni a karrierjét. Családot és gyerekeket akart. Megpróbált erős maradni, de nem sikerült, a család és barátok pedig rájöttek, hogy ide bizony komoly, orvosi segítség kell".

Allen egyelőre minden fellépést lemond, sőt következő albumának a felvételeit is szüneteltetik. "Annyira hitte, hogy ő és Ed tökéletes párost alakítanak, épp ezért nagyon megrázta a szakítás”- nyilatkozta egyik barátja a The Sun magazinnak. 

A gyógyulás jeleit már látják, az énekesnő állítólag nagyon jól reagál a kezelésekre, és az is jó hatással van rá, hogy közben láthatja a barátait és forgathat is.