Kivillan a szoptatósmelltartó?
A szoptatástól gigadekoltázsra szert tett énekesnő két hónapja hozta világra Max Liron nevű kisfiát, de boldogan számol be róla, hogy ő is azon szerencsés anyák közé tartozik, aki a szoptatástól fogy. Igaz, nem csak hormonális okokból, hanem mert a bébit etetni "maga is egy edzés". Az Access Hollywood tévének adott interjújában így emlékezik meg erről: "Állítólag amikor szoptatsz, a súlyod magától is szépen megy lefelé. Nálunk ez kicsit még könnyebb, mert egy szoptatás egy edzéssel is felér, iszonyú fárasztó. Bár ilyenkor aztán gyakrabban is nassolsz".

Naomi Watts is hasonló élményekről számolt be tavaly - az ő fia már nyolc hónapos -, amikor három hónappal a munkába való visszatérése előtt nekiállt személyi edzővel formálni az alakját úgy, hogy közben még szoptatott: "A szoptatás a titok. Ezzel dobod le a súlyodat. Még úgy is, ha közben végig eszel".

Egyedül Salma Hayeknek nincs szerencséje: az ő alkata kevésbé szerencsés, így hiába próbálja a szoptatás mellett még mellszívó pumpával is serkenteni a fogyást, egyelőre eredménytelenül küzd a rajta maradt kilókkal.