A nevét viselő Story tévés talkshowban Havas Henrik Albert Györgyit próbálta kihozni a sodrából, de nem igazán sikerült neki. A műsorvezetőnő – aki már rég nyíltan felvállalta depresszióját, alkoholfüggőségét és zavaros pasiügyeit – ezúttal is szívesen kiteregette mindezeket, Havas azon észrevételére pedig, hogy ezeket túl nyíltan teszi, csak annyit reagált: „az én nyíltságom sokaknak segített, hogy ráismerjenek a saját hasonló helyzetükre, és ne érezzék magukat egyedül benne". 

„Nekem is nagy arcom van, de hozzád képest ipari tanuló vagyok” – írta le a köztük lévő különbséget Havas a műsorvezetőnő pasiügyeit taglaló könyvére térve, amiben Albert szerinte a világ legjobb szeretőjeként adja elő magát. "Ezt a hasonlatot a Magyar Narancs Szüret rovata is idézni fogja" - vélte Albert, aki szexuális önbizalmára visszatérve kifejtette, ennek az az oka, hogy ő nem ebben az országban és kultúrában nőtt fel, ezért sokkal nyitottabb, mint a magyar átlag. 

A szétfolyó, se füle-se farka sztorizgatást Havas kedélyesen zárta: „Ja, és már alig van időnk, mondd még el, hányszor próbáltál öngyilkos lenni”. „Igazából? Háromszor” - válaszolta Albert. „És volt komoly is?” – kérdezte a finom lelkű riporter. „Az egyik azt hiszem, az volt” – vágott vissza Albert, aki ezután azzal az atyai felsőbbrendűségű jótanáccsal gazdagodott, miszerint szokjon le róla.