horoszkóp

Új életet akar kezdeni, ezért eladja a régit az elvált angol

2008.03.17. 15:50
Egy Ausztráliában letelepedett brit férfinek válása után annyira elege lett új életéből, hogy az egészet mindenestül feltette az eBay internetes árverésére. Ian Usher a Daily Telegraph című napilap értesülése szerint nemcsak összes ingóságát, hanem baráti körét, sőt a munkáját is kalapács alá bocsátja, s a júniusi hétnapos aukció után mintegy 230 ezer fontos (76 millió forint) bevételre számít.

Usher hat éve vándorolt ki Scarborough-ból, és két éve kapta meg az ausztrál állampolgárságot. Feleségétől, Laurától öt évi házasság után vált el tavaly. A boldogtalan férfi maga is tudja, hogy valójában nincs sok oka az elkeseredésre: mint lefestette, az élete fantasztikus új hazájában, és sokan vannak, akik sokkal rosszabb helyzetben vannak mint ő. "Ez csupán egy útja-módja annak, ahogy én próbálom meg kezelni, ami velem történt" - magyarázta Usher, akinek az az álma, hogy az árverés után a zakójában az útlevelével és élete árával felszállhasson az első repülőgépre, amely elviszi őt bárhová a világ más tájára.

Az árverési tételek között szerepel Perth közelében fekvő háromszobás lakása, annak berendezése, a kocsija, a motorja és minden sportfelszerelése, valamint barátai elérhetősége, és egy véglegesítéssel kínált kéthetes próbaidős állás a szőnyegboltban, ahol eddig dolgozott. (MTI)