Tori Spellingnek és Dean Mc Dermottnak kislányuk lesz – jelentette a PEOPLE. „Az orvos sokkolt minket, amikor mondta, hogy az utrahangon jól látható, hogy kislányunk lesz. Miután Deannek csak fiai születtek mindig viccelődtem vele, hogy csak fiúkat tud csinálni” – lelkendezett Spelling. A pár nagyon vágyott arra, hogy McDermott előző házasságából származó fiainak legyen egy lánytestvérük is. „Mindig is akartam egy kislányt és Dean is. Amikor megtudtam a hírt azonnal sírni kezdtem. Képtelen voltam elhinni. Van egy gyönyörű fiam és most lesz egy kislányom is! Ez fantasztikus!” – mesélte elragadtatva a 34 éves színésznő.

Spellingnek édesanyjával való nehézkes kapcsolata után reméli, hogy ő nem követi el ugyanazokat a hibákat. „Azért is akartam nagyon, hogy legyen egy lányom, mert anyukámmal mindig nagyon komplikált volt a kapcsolatunk és be akartam bizonyítani, hogy a múlt nem feltétlenül ismétli meg önmagát. Már alig várom, hogy remek anyja és egyben barátja is legyek a kicsinek”- magyarázta a Beverly Hills 90210 című sorozat egykori sztárja.

Spelling azért hozzátette, hogy van némi lámpaláza az új feladattal kapcsolatban. „Kicsit aggódom, de egyben izgatott is vagyok. Meg akarom mutatni magamnak, hogy remek anyja tudok lenni egy lánynak.” Amikor a színésznőt férje hozzáállásáról kérdezték hangosan nevetett. „Dean azt mondja, hogy már most tudja, hogy túlságosan is óvni fogja mindentől, különösen ha hasonlítani fog az anyukájára. Imádnivaló hapsi!”  Tori Spelling első könyve a Tori Telling Amerikában már kapható a könyvesboltokban.