Szebeni István három exbarátnője is nyilatkozott a Borsnak arról, hogy a műsorvezető lelkiterrorban tartotta őket. Az egyik lány, aki szörnyű kapcsolatukról mesélt a napilapnak még azt is nehezményezte, hogy Szebeni a szerkesztőséget használta fel, hogy megszerezze a telefonszámát. „Csak a nagyon sokadik levélre válaszoltam. Rémálom volt az a pár hónap! István gyűlöli a nőket és mindegyiket kurvának tartja. Azt mondta, hogy nincs olyan tökéletes nő, akit ő elvenne feleségül. Állandóan ideges és egészen apró dolgok miatt is őrjöngeni kezd.”
Egy másik exkedves is előkerült és az előzőhöz hasonló dolgokról panaszkodott. „Betegesen féltékeny volt! Életemben nem volt részem annyi megaláztatásban, mint akkor és nálam nem állt meg a lelki terrornál – árulta el a lány, aki a mai napig fél Szebenitől.

A harmadik lány is alátámasztotta, hogy „zavarodott ember” és szerinte orvosi segítségre lenne szüksége. A műsorvezető heves természetéről árulkodik az is, hogy péntek délután egy viat hevében tört-zúzott az Aktív szerkesztőségében. Szebeni a Borsnak tagadta a vádakat. „Valóban összetörtem egy széket, és nem lep meg a lányok támadása sem. Tudom melyik indította és vette rá a többit is. A női bosszú a legkeményebb. Soha nem bántottam senkit – jelentette ki a TV2 műsorvezetője, sőt ellentámadásként maga is megvádolta az egyik lányt. „Egyikük a jelenlegi páromnak, akivel másfél éve élek boldog  kapcsolatban, folyamatosan irogatja az sms-eket és emaileket, hogy szakítson velem. Sosem mondtam, hogy tökéletes vagyok, de de ezek a lányok csak be akarnak mocskolni.”