A brit bulvárlapok ódákat zengtek Carla Bruniról, a francia köztársasági elnök újdonsült feleségéről mindössze egy nappal azután, hogy meztelen fotót közöltek a topmodellből lett énekesnőről.  A brit bulvársajtó úgy írt a francia first ladyről, Carla Bruniról, mint arról a díváról, aki a franciák Diana hercegnője lehet. "Madame Sarkozy elbűvölte egész Angliát" - írta a Daily Express.
Nicolas Sarkozy és neje a héten érkezett hivatalos látogatásra Angliába, s ez alkalomból közölték a bulvárlapok a Bruniról még az 1990-es években készült meztelen fotót. Londonba érkeztekor Károly trónörökös kezet csókolt a gyönyörű hölgynek. "Vajon Carla az új Diana?" - tette fel a kérdést a Daily Telegraph.
Az 53 éves Sarkozy tavaly októberben vált el feleségétől 11 év házasság után és mindössze fél évvel elnökké választását követően. Februárban már el is vette a 40 éves Carla Brunit, aki korábban olyan rocksztárokkal járt, mint Mick Jagger és Eric Clapton, vagy a híres amerikai üzletemberrel, Donald Trump.
Egy nemrég végzett közvélemény-kutatás szerint Sarkozy túl sokat foglalkozik a magánéletével, és túl keveset Franciaország gazdasági problémáival. (MTI)