A Megasztárból ismert énekes magánéletére nem lehet azt mondani, hogy felhőtlenül boldog. Az énekes már egyszer majdnem elvesztette felesége bizalmát, aki gyakorlatilag kénytelen volt egyedül nevelni kisfiát, mert férje szinte soha nem tartózkodott otthon. Most Pál Tamás ismét túlvállalta magát, ezért neje megint választás elé állította.

"Eszter kerek-perec kijelentette, hogy ha nem fordítok rá, és a gyerekünkre több időt, akkor kiteszi a szűrömet. Jelenleg egy beugrásra készülök a Ruttkai Éva Színházba, a felkérés pedig nagyon hirtelen jött. A Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című darabba hívtak, most szombaton lesz a premierje. Nagyon sokáig gondolkoztam, hogy elvállaljam-e. Kockázatos a beugró szerep, de végül igent mondtam. Nem gondoltam volna, hogy éjjel-nappal próbálni fogok - magyarázta Pál a bizonyítványát. „Szinte csak aludni járok haza, és így megy ez már hetek óta, ráadásul korábban is kevés időt tudtam eltölteni a gyerekemmel."

Az énekes azt találta ki, hogy az Ország Májusfája alatt fogja újra kimondani, hogy szereti az asszonyt. Reményi szerint a nagy vallomást értékelni fogja gyermekének anyja, mert legjobb tudomása szerint az ilyen meglepetésekkel le lehet venni a nőket a lábukról.