A cipő-fetisiszta énekesnőnek akkora cipőkollekciója van, hogy az ezt tároló szekrény felső polcait csak létrán tudja megközelíteni - adta hírül a lenyűgöző információt a FemaleFirst. Aguilera "rengeteg energiát fektet a gardróbja optimális elrendezésébe" és szereti, ha minden szem előtt van, hogy át tudja tekinteni minden kiegészítőjét.

"Van egy csomó parókatartóm a kalapjaimnak, és egy komplett cipősfalam, ami a padlótól a mennyezetig ér. Még egy gurulós létra is van hozzá, kicsit olyan, mint a régi könyvtárakban, hogy gyorsan fel tudjak szaladni, ha szükségem van valamire" - árulta el az énekesnő, aki bár ekkora gondot fordít az öltözködésére, ezt azonban teljesen öntörvényűen teszi: "A trendek igazából hidegen hagynak".

A magas sarkú iránti cipők iránti vonzalma azonban már kellemetlen perceket is szerzett neki: "Egy táncmozdulatnál, ahol le kellett ugranom egy asztalról, a cipőm sarka beakadt a neccharisnyámba, én meg egyszerűen elborultam. Ott ültem a földön felhorzsolt fenékkel és elszakadt nadrággal, de megrántottam a vállam és nevettünk egy jót a közönséggel együtt. Kicsit ciki volt, de ez van, a shownak mennie kell".